Frækt lingeri – sådan finder du det perfekte sæt

frækt lingeri

8 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Frækt lingeri og lingeri af mere sexet karakter har været på markedet i flere århundreder, startende med korsætter tilbage i 16- og 17-hundredetallet. Siden da har markedet udviklet sig både i forbindelse med stoftyper, stilarter, design og prisklasser.

Derfor kan det nu være problematisk at finde det helt rette lingeri, hvis ikke man har en idé om, hvad man bør gå efter. Man siger at kærlighed gør blind, men frækt lingeri skal ikke kun ses. Det skal også føles og ikke mindst afgive en følelse af rå, indre velvære og sensualitet, der fremmer selvværd og sexlyst.

Hvilken type frækt lingeri skal jeg købe?


Det første man skal tænke over, når man er på jagt efter nyt lingeri er naturligvis ens egen stil, ens hensigter samt ens kropstype. Det nytter ikke at forsøge at klemme sig ned i lingeri, der er for småt eller ikke komplimenterer ens krop. Frækt lingeri dækker over en lang række af varer, lige fra g-strenge til chemiser. Man kan altid starte i det små med en yndig og fræk chemise, der kun lige dækker ens nyindkøbte g-strengstrusser af sort blonde. Sort undertøj har altid været en usagt indbydelse til leg på sengekanten.

Kan jeg købe frækt lingeri i plus sizes?


De mange muligheder for frækt lingeri gør, at man som kvinde kan finde lige præcis dén form for lingeri, man ønsker og i den størrelse man har brug for. Om man er XS eller XXXL spiller ingen rolle, da man blot skal have målebåndet parat, når man bestiller sit nye, sexede lingeri hjem.

Det vigtigste man skal kende før man køber frækt lingeri i større størrelser, er sine bryst-, hofte og taljemål, da disse oftest er listet på hjemmesiderne.

Dernæst kan man med fordel kende sin BH-størrelse, da denne har betydning i forhold til at købe corsager, chemiser og naturligvis BH-sæt, når man leder efter lingeri.

Kan man som mand købe frækt lingeri til sin kæreste, kone eller elskerinde?


At købe frækt lingeri til kvinder er noget mange mænd frygter og dog alligevel ofte har en trang til at gøre.  De mange størrelser, stilarter og mål forvirrer selv den mest matematiske mand. Derfor bør man altid søge hjælp og vejledning, hvis man ønsker at købe sexede lingeri til sin partner.

Det første råd man som mand kan følge i denne situation, er naturligvis at undersøge kvindens størrelser. Spørg hende endelig ikke direkte, men kig i hendes undertøjsskuffe i smug og notér BH-, og trussestørrelser.

Et andet råd er altid at sørge for at gå en størrelse ned i trusser, hvis man er i tvivl under købet. En for stor trusse kan ødelægge stemningen på den mest frygtelige vis, det samme gælder en BH-størrelse. Forskellige mærker af lingeri har forskellige størrelser, husk derfor byttemærke eller returgarantien.

Hvilken kvalitet af frækt lingeri skal jeg gå efter?


Ligesom der findes forskellige mærker, stoftyper, priser og designs på markedet for frækt lingeri, findes der også forskellige kvaliteter. Nogle ønsker at købe lingeri, der holder i mange år, hvorimod andre ønsker lingeri, der ikke koster en bondegård og derfor godt må gå i stykker første gang det bruges.

Når man køber sit første sæt, er det dog oftest, at man ønsker at dette skal være af god kvalitet. Således at det føles fjerlet at have mod huden og derved øger ophidselsen af at være ’klædt ud’ til noget frækt.

Hvilke klassiske former for frækt lingeri bliver oftest købt – hvad er sikre vindere for mig?


Med denne type af undertøj er det ikke meningen, at man skal dække det til med flere lag tøj, derfor finder man oftest undertøj såsom BH-sæt, corsager eller chemiser med masser af blonde i denne kategori af det mest købte.

Ønsker man noget rigtig frækt undertøj og tilbehør, er hofteholdere og selvsiddende strømper også en del af de mest købte elementer. Man skal købe dét, der tænder én. Det sæt undertøj eller tilbehør, der hele tiden drager øjnene tilbage og som kan man se sig selv i.

Mere inspiration til frækt lingeri


I nedenstående videoer kan du finde mere inspiration til frækt lingeri, både lingeri til store piger og til hvordan du kan bære det uden at rødme.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden