Corsage / Korset

Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også kaldes i nogle sammenhæng, skal man have styr på nogle forskellige ting, inden man bare køber det første og bedste man ser. Markedet er efterhånden ret stort på dette område, hvilket gør udvalget svært at overskue. Mange kvinder er begyndt at bruge korset i hverdagen på deres arbejdsplads, både for at holde figuren slank, men også for at opretholde en god arbejdsstilling. Andre bruger korsetter til frækkere brug, som en del af et kostume (f.eks. et stuepige kostume) eller ved festlige lejligheder. Vi hjælper dig herunder frem til det rette valg.

Jessie jeans corsage til både hverdag og fest
Jessie jeans corsage
fræk og forførende ud i en sort faux leather corsage
Sort faux leather corsage
køb korset sæt med g-streng og strømper
Sort Rimba kortset sæt
Obsessive Mia Blonde Bustier
Ekstravagant camisettesæt i sort wetlook kombineret med sort/røde blonder
Blonde og Wetlook Bustier med Trusse
Læder corsage sæt i meget fin kvalitet i flere størrelser
Læder corsage sæt i høj kvalitet
køb et frækt corsage sæt
Mandy Mystery Line corsage sæt m. strømper
Cottelli Lingeri Corsage med Hofteholder
Fræk lak corsage med strømpeholdere
Black Level Lak Corsage med Strømpeholder
Black Level Lak Corsage og G-Streng
eksklusiv udseende corsage med strømpeholdere
Sort XL Corsage
Cottelli Fræk Sort Corsage

Hvilken corsage skal jeg købe?

Grundet de mange forskellige typer af corsager på markedet, kan man hurtigt se sig blind på de muligheder, der egentlig passer til ens humør, stil og kropstype. Har man stor barm bør man f.eks. købe en corsage med skulderstropper, da der ellers er en risiko for at brysterne hopper ud over kanten, hvis man bukker sig ned. Har man derimod en lille barm, kan man med fordel vælge én af de corsager, hvor man kan snøre den godt sammen i ryggen, således at brysterne skubbes sammen og opad således at disse ser rundere og større ud. Har man brede hofter bør man ikke købe en corsage med påsyet skørt, da man i langt de fleste tilfælde ikke vil kunne lukke denne om hofterne. Dog kan man ved ønske om skørt ofte tilkøbe disse i samme stil som den ønskede corsage.

Corsager med snører, knapper, lynlås eller hægter?

Der findes mange typer af lukkemekanismer på de forskellige corsager på markedet. Derfor bør man gøre op med sig selv, om man selv vil kunne lukke den corsage man køber, hvor lynlåse eller hægter på forsiden er ideelt. Ønsker man derimod at ens partner skal hjælpe med at pakke ens krop ind for at stimulere yderligere inden et sex spil, kan man vælge en variant med snører eller knapper i ryggen. Skal man bruge sine corsager i forbindelse med temafester eller udklædning er dem med lynlås i siden at foretrække, da denne lukkeløsning ofte er skjult. Er corsaget til en sex leg kan man også med fordel kombinere det med sexet undertøj eller sexet lingeri.

Kan man trygt købe corsager på internettet?

Som tidligere nævnt er udvalget i denne kategori kæmpestort, dog kan det være svært at finde den rette corsage i de fysiske butikker, der ligger rundt om i landet. Man kan sagtens købe en fin corsage på nettet, dog skal man være opmærksom på, at det smarteste er at have nedskrevet sine bryst-, talje- og hoftemål inden man køber den første og bedste. Ofte vil der på hjemmesiderne stå listet nogle mål på de corsager man kigger på, på denne måde kan man sammenligne således at risikoen for at købe en corsage i en forkert størrelse formindskes. Køber man en corsage på en udenlandsk hjemmeside skal man være opmærksom på at størrelserne kan variere fra land til land. Dette vil ofte stå listet i en menu, hvor man kan sammenligne UK, US og EU-størrelser. Ofte svinger disse størrelser med en op eller ned.

Hvilken størrelse korset skal jeg købe?

Når man skal købe et korset, er det naturligvis vigtig, at man finder ét der passer fra starten. Når man skal tage mål, er det vigtigt at få styr på sit taljemål, hoftemål og brystmål. Oftest vil der være vejledninger til at foretage disse målinger, i forbindelse med størrelsesguiden på den hjemmeside, hvor man vælger at bestille fra. Et godt råd, når man skal købe sit første korset, er at vælge en type, der har snører foran eller i ryggen som en del af lukkemekanismen. Dette sikrer at man fra starten får en størrelsesforskel på ca. 10 cm. Er dette ikke nok, men man har forelsket sig i selve korsettets design, kan man selv købe en satinsnor og udskifte snøren.

Hvor kan jeg finde korsetter til at bruge under træning?

I forbindelse med at holde kroppen slank, sund og velformet er mange kvinder hoppet med på trenden om at træne iført et korset. Der findes forskellige typer af disse, nogle er designet med en inderside, der holder på varmen således at man på den måde kan ”svede fedtet væk”. Andre er mere i stil med de kendte ’underbust’ varianter, som fokuserer deres spænding og stramme greb omkring taljen. Disse kan findes i helseshops, i butikker der sælger fitnessudstyr, men også på nettet, hvor mulighederne næsten er endeløse.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

politi kostume test med frække uniformer

Politi kostume

Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et fræk kostume være med til at gøre legen meget sjovere og frækkere. Her kan du vælge

Læs nu »
analdildo

Analdildo

En analdildo er for dig, som har frække lyster i form af anal penetration og stimulation. Dildoen er lige dét større end en analplug eller

Læs nu »