Sådan finder du den rigtige corsage

corsage

9 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Markedet er kæmpestort når det kommer til corsager, derfor kan man hurtigt stirre sig blind på de mange uartige modeller, der findes. Dog er det ikke nødvendigvis kun i soveværelset at man kan bruge en corsage, mange karrierekvinder bruger også denimcorsager eller et korset i forbindelse med deres arbejde, hvor stilede jakkesæt dominerer dresscoden. Derudover kan man bruge en corsage i forbindelse med udklædning til temafester (f.eks. sammen med et stuepige kostume) eller i forbindelse med fastelavn og Halloween. De mange forskellige typer af corsager gør også, at der er noget for enhver smag, størrelse og stil – uanset om man er kvinde eller mand.

Hvilken corsage skal jeg købe?

Grundet de mange forskellige typer af corsager på markedet, kan man hurtigt se sig blind på de muligheder, der egentlig passer til ens humør, stil og kropstype. Har man stor barm bør man f.eks. købe en corsage med skulderstropper, da der ellers er en risiko for at brysterne hopper ud over kanten, hvis man bukker sig ned. Har man derimod en lille barm, kan man med fordel vælge én af de corsager, hvor man kan snøre den godt sammen i ryggen, således at brysterne skubbes sammen og opad således at disse ser rundere og større ud. Har man brede hofter bør man ikke købe en corsage med påsyet skørt, da man i langt de fleste tilfælde ikke vil kunne lukke denne om hofterne. Dog kan man ved ønske om skørt ofte tilkøbe disse i samme stil som den ønskede corsage.

Corsager med snører, knapper, lynlås eller hægter?

Der findes mange typer af lukkemekanismer på de forskellige corsager på markedet. Derfor bør man gøre op med sig selv, om man selv vil kunne lukke den corsage man køber, hvor lynlåse eller hægter på forsiden er ideelt. Ønsker man derimod at ens partner skal hjælpe med at pakke ens krop ind for at stimulere yderligere inden et sex spil, kan man vælge en variant med snører eller knapper i ryggen. Skal man bruge sine corsager i forbindelse med temafester eller udklædning er dem med lynlås i siden at foretrække, da denne lukkeløsning ofte er skjult. Er corsaget til en sex leg kan man også med fordel kombinere det med sexet undertøj eller sexet lingeri.

Kan man trygt købe corsager på internettet?

Som tidligere nævnt er udvalget i denne kategori kæmpestort, dog kan det være svært at finde den rette corsage i de fysiske butikker, der ligger rundt om i landet. Man kan sagtens købe en fin corsage på nettet, dog skal man være opmærksom på, at det smarteste er at have nedskrevet sine bryst-, talje- og hoftemål inden man køber den første og bedste. Ofte vil der på hjemmesiderne stå listet nogle mål på de corsager man kigger på, på denne måde kan man sammenligne således at risikoen for at købe en corsage i en forkert størrelse formindskes. Køber man en corsage på en udenlandsk hjemmeside skal man være opmærksom på at størrelserne kan variere fra land til land. Dette vil ofte stå listet i en menu, hvor man kan sammenligne UK, US og EU-størrelser. Ofte svinger disse størrelser med en op eller ned.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden