9 bøger om dating der kan hjælpe & underholde dig

Du finder rigtig mange film og bøger om dating, kærlighed og parforhold. Hvor film er fiktion, kan bøger ofte give dig de rigtige værktøjer eller svar på hvad, hvordan og hvorfor omkring det at date og søge jagten på kærligheden.

Vi har fundet et udvalg af forskellige populære eller nye dating bøger. Disse kan være inspiration til dig, der måske er lidt usikker på kærligheden eller bare ønsker inspiration og ideer til date.

Dating på nettet med Tinder

Køb dating på nettet med tinder bogen

Dating på Nettet med Tinder af Maria Bachmann udgivet forlaget Libris, giver dig de gældende ”spilleregler” på at date med Tinder.
Bogen der blev udgivet i 2017, går gennem de basale ting omkring Tinder, som f.eks. det at downloade appen. Helt ligesom du får tips og tricks til at gøre dig erfaren Tinder bruger og mange andre gode grunde til at give online dating en chance.

Hvis du ønsker succes med Tinder, hvad end du jagter den eneste ene eller ej, kan bogen på 95 sider være det gode værktøj til at komme i gang.

Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus

køb den romantiske bog med gode ideer om kærlighed

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus af John Gray giver dig forskellen mellem mænd og kvinder.

Hvis du er mand eller kvinde der ønsker at date det modsatte køn, kan bogen give dig gode værktøjer til dating. For at date det modsatte køn, betyder, at du selvfølgelig skal tage udgangspunkt i hvordan denne fungerer, og ikke hvordan du selv fungerer. Og der er forskel på hvordan mænd og kvinder tænker og reagerer.

Bogen der blev udgivet i 2005, kan også være en god fornøjelse for dig der måske er i lykkelig forhold, men ønsker ny viden om mennesker og måske endda dig selv.

Sådan får du en kæreste

køb en bog om at få en kæreste

Sådan får du en kæreste af Kirk Rønler, tager dig ud på en rejse i kærlighedsmønstre mere end det er en How to date for dummies.
Bogen giver tips og lærdom om hvordan du bruger dating apps på en anden måde, så du kan tage skridtet fra online til offline dating. For bogen giver dig viden om, hvordan du selv er, og hvordan det kan virke til at finde en kæreste. Helt ligesom du får indsigt i den menneskelige psyke om hvad og hvordan du møder en kæreste hvis du leder efter kærligheden.

Alt om dating for mænd

brug dating bogen til at finde en kæreste

Alt om dating for mænd af Alex Høgh Nielsen er logisk nok henvendt til manden der ønsker succes på dating scenen.

Bogen er en gennemgang af gode råd og tips til hvordan du bliver i stand til at date hende. Det kan være ting som påklædning, kropssprog, snakke og gennemføre daten med hende.

Brug bogen til at bygge dig selv op og komme af med eventuelle tvivl, som du kan have på egne evner.

Jagten på Drømmemanden

Køb novellen Jagten på Drømmemanden

Jagten på drømmemanden af Lou Noire er mere en roman end det er en selvhjælpsbog med tips til at date.

Bogen er bygget op som en roman med dig som heltinden der jagter kærligheden. Det er en sjov og underholdende bog til ferielæsning, men kan også virke som en selvhjælpsbog. Du kan nemlig bruge historien, som er taget fra det virkelige liv, med dens problemstillinger og løsninger i din egen jagt på kærligheden.

The Game – Neil Strauss

The Game bog til at score damer

En gammel klassiker og bestseller bog på pick up/score scenen, er The Game af Neil Strauss.

Kort fortalt, drejer bogen sig om scorekongen Neil Strauss og om hvordan han har nedlagt damer per kommando næsten.

Bogens forfatter skildrer hans rejse fra en genert mand til være en af de ubestridte scorekonger. Historien henvender sig selvfølgelig til mænd, hvor du får en ganske anderledes og letlæselig bog. Du kan bruge de mange løsninger som bogen giver, til at booste din selvsikkerhed så du ved hvordan kvinder og dating fungerer.

 

 

What Every Body is Saying

Joe Navarro bog om kropssprog

What Every Body is Saying af Jone Navarro & Marvin Karlins er ikke så meget en dating bog, men mere en fagbog indenfor kropssprog. Joe Navarro er tidligere FBI-agent og har været med til at skrive bogen, for at give dig værktøjer til at blive bedre til at tyde kropssprog.

Kropssprog siger meget om os. Og på en date kan du aflæse ham/hende ud fra kropssproget. At kunne aflæse om din partner keder eller morer sig, er logisk nok vigtig for succes. Helt ligesom kropssprog kan bruges i forhold til arbejde og andre forhold.

 

 

He’s Just Not That Into You

køb he's just not into you bog

He’s Just Not That Into You af Liz Tuccillo & Greg Behrendt er bogen til dig der ønsker klarhed om mænds adfærd. Mænd er simple, og kan nemt aflæses i deres handlinger og ofte mere end i deres ord.

Måske han rent faktisk ikke er vild med dig? Netop klarhed om dette faktum de færreste vil høre, er, hvad du får viden om i bogen gennem sjove sandheder og historier.

 

Hvad vil du ha’?

køb joan ørting dating bog

Hvad vil du ha’? af Joan Ørting er en ældre udgave men dog ganske brugbar. Den berømte Sexolog har skrevet bogen til mænd og kvinder der er eller ikke er i forhold. Her får du tips til både parforholdet som tips til singlelivet.
Tag styring på dit eget liv og kærlighedsliv. Og det kan gøres med det vilde singleliv, som det kan leves ud med din store kærlighed.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator

Fun Factory Lady Bi

Hvis du opnå nye seksuelle højder som kvinde, så kan du absolut gøre det med den yderst effektive Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator

Læs nu »
dildoer

Dildo

Markedet for dildoer er kæmpestort og udvides hvert år med nye modeller, størrelser, kvaliteter og funktioner. Derfor kan man læne sig op af anmeldelserne og

Læs nu »
sexdukke

Sexdukke

Markedet for sexdukker er i stor udvikling i disse tider. Man skal ikke længere nøjes med en oppustelig lolita dukke, hvis man ønsker at købe

Læs nu »