Bad kitty sengelænker til fræk bondage og bindelege

Hvis i skal udvide forholdet seksuelt, så kunne det være at disse Bad Kitty sengelænker er det helt rigtige.
I kan nemlig udforske med nye lege, hvor du eller din kæreste kan være den underdanige der er spændt fast, og bare må være hensat til at nyde og tage imod.

Hvorfor i skal bruge Bad Kitty sengelænker?

Det pirrende og frække lænkesæt kan i bruge til at skabe sjov dominans leg i forholdet, for dominans er jo både pirrende og seksuelt stimulerende.
Den ene bliver den givende part og den anden bliver parten der giver, og dette er seksuelt stimulerende for begge parter.
Sengelænke sættet med de 2 nylonbånd kan give den varierende sexleg, for hver nylonbånd måler 320 cm. og er forbundet med 180 cm. bånd til at forbinde med. Det kan du spænde din mand eller kvinde fast med, og derved gøre din sexpartner forsvarløs og hensat til at tage imod hvad du byder på. Du kan kombinerer sættet med de billige Bad Kitty lænker for variation.
Det at pirre en forsvarsløs partner indenfor de aftalte grænser, er utrolig seksuel stimulerende, for der findes ikke noget mere ophidsende end at blive trukket hen imod stedet, hvor ens kønsorganer føles som om de er ved at eksplorer i sand nydelse, men den dominerende partner tillader det ikke – Det er med til at give ophidselse og eksplosion af bedste karat, når der endelig bliver trykket på knappen til at give los for orgasme.

Hvad består sættet fra Bad Kitty af?

BK sengelænkerne indeholder skumgummipolstrede led-manchetter med velcrolukning som du fæstner med kliklukninger på hænder og ankler. Manchetterne sidder på de to nylonbånd, og med denne fastspændthed kan du spænde din kæreste eller sex partner fast både forfra og bagfra.
Fordelen ved det gode sengelænke til den gode billige pris, er at velcrolukningerne ikke efterlader mærker eller irriterer hvis han eller hun bevæger sig i ekstase. Derudover, så er sættet perfekt, for du behøver ikke nogen sengestolper eller gavle til at spænde ham eller hende fast.
Du får mest ud af det, ved at placerer de to bånd under madrassen, så enderne stikker frem i hver ende af sengen, hvor du spænder håndleddene og ankler fast på din partner.

  • Til dominans leg
  • 2 nylonbånd og 4 polstrede manchetter
  • Med velcrolukning og kliklukning
  • Laver ikke mærker eller irriterer
  • Fremstillet af polypropylen

Gem

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

latextøj

Latextøj

I de senere år er det blevet mere moderne at lytte til sine indre fantasier, lyster og feticher. Derfor er latextøj blevet mere populært i

Læs nu »
Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator

Fun Factory Lady Bi

Hvis du opnå nye seksuelle højder som kvinde, så kan du absolut gøre det med den yderst effektive Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator

Læs nu »