Baci Wetlook stuepige kostume – Trænger hun til opdragelse?

Hvis du søger en uniform til rollespillet om den generte stuepige, den frække stuepige eller måske en stuepige der skal straffes af herren, så er dette Baci Wetlook stuepige kostume måske det helt rette valg.

Et lækkert produkt på højde med Baci sygeplejerske uniformen der kan pirre mænd til maksimal grænse. Giver dig og jer muligheder for at skabe det alsidige rollespil i soveværelset.

=> Find stuepige kostumer hos Sexshop

Hvad?

Bagtil skjuler dragten ingenting. Og det kan nok være at stuepigen skal samle ting op en del gange, nu herren måske er lidt klumset og taber tingene hele tiden.

Det kan også være at der skal skurres gulv nede på alle fire, og hvis det ikke bliver gjort rigtigt, så er der måske kontant afregning.

Hvordan?

Uniformen fra Baci i sit wetlook åbner så sandelig op for pirrende fornøjelser. Du kan kombinerer uniformen med f.eks. lange sorte netstrømper og høje hæle til at pifte det sexet look endnu mere op.
Absolut et godt valg til at overraske manden med. Og mon ikke der kan udvides med sjove dominanslege og andet for din partner og dig.

Et sexet kostume til at udleve rollespillet om den frække, sexet eller måske bly stuepige.

  • Stuepige outfit med indbygget forklæde
  • Halsbånd med hvid blondekant
  • Bad ryg og numse
  • Onezise og store størrelser findes

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

lolita dukke

Lolita dukker

Ser man tilbage i tiden, er lolita dukker en af de typer sexlegetøj, der har været længst tid på markedet. Dog er der sket en

Læs nu »
hofteholdere

Hofteholdere

Hofteholder er et ord som mange tænker på i kontekst med mere gammeldags traditioner og tøjmode. Dog er disse holdere ikke så umoderne som mange

Læs nu »
stuepige kostume

Stuepige Kostumer

I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer i forbindelse med optakten til sex, rollespil, i swingerklubber eller i forbindelse med

Læs nu »
glidecreme

Glidecreme

Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme, når de skal sætte fut under dynen i soveværelset. Glide- eller intimcreme som det også kaldes, hjælper

Læs nu »