Analdildoer

En analdildo er for dig, som har frække lyster i form af anal penetration og stimulation. Dildoen er lige dét større end en analplug eller buttplug og giver dig dermed en større og for nogle en mere tilfredsstillende stimulation. Skal man have analsex med sin partner, med penis penetration, er det smart at bruge en buttplug under forspillet, da ringmusklen vænner sig til udvidelsen, hvilket gør penetrationen lettere. Det anbefales dog ikke, at man springer direkte ud i at bruge buttplugs, da en analdildo gør det lettere for både modtageren og dennes ringmuskel at slappe af og vænne sig til følelsen. Men hvad mere skal du vide om dildoen og køb af disse? Læs med i vores guide herunder.

 

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

15 cm lang anal dildo

ForhandlerTotalprisLæs mere
79,00 Til butik →
129,00 Til butik →

Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

Dobbelt stimulerende penis ring og analstimulator

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

LELO Ella G-punkts Dildo

LELO Ella krum form og special-formede hoved

ForhandlerTotalprisLæs mere
359,00 Til butik →
369,00 Til butik →
369,00 Til butik →

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

køb billig Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

ForhandlerTotalprisLæs mere
99,00 Til butik →

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

brug et begynder buttplug sæt fra sinful

ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til butik →

Fun Factory Amor Stub dildo m. sugekop

køb dildo for anal

ForhandlerTotalprisLæs mere
245,00 Til butik →
269,00 Til butik →
299,00 Til butik →
299,00 Til butik →

Icicles nr. 7 glasdildo m. stimulerende prikker

køb icicles no 7 anal glas dildo

ForhandlerTotalprisLæs mere
225,00 Til butik →
299,00 Til butik →
349,00 Til butik →

Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

køb den billig sinful silikone dildo til anal

ForhandlerTotalprisLæs mere
159,00 Til butik →

Hvor stor en anal dildo skal man købe?

Markedet for denne form for sexlegetøj er ekspanderet meget i de seneste 10-15 år. Derfor kan man hurtigt blive overvældet af de store størrelser, der oftest er dem, der sælges flest af. Dog bør man i første omgang forsøge sig med de mindre versioner af analdildoer, buttplugs eller analkæder før man vælger en kæmpedildo. Dette skyldes først og fremmest at man skal lade ringmusklen vænne sig til penetrationen gradvist før man går en størrelse op. Derudover kan man nemt skræmme sig selv og sin partner, hvis man i første omgang forsøger med en stor analdildo, grundet smertetærskel og grænseoverskridning.

Analdildo til mænd og kvinder – er der forskel?

Som udgangspunkt er der ikke forskel på anal dildoer til mænd og kvinder. Der er dog en væsentlig forskel på, hvorfor mænd og kvinder køber en analdildo til sig selv. Kvinder bruger disse i forbindelse med onani eller samleje med en partner, da brugen af en analdildo giver følelsen af at være blokket ud, hvis der samtidig foregår vaginal penetration. Mænd derimod har flere fordele ved at bruge en analdildo, da mænds G-punkt er placeret ca. 5 cm. fra ringmusklen, bag prostata. Der er ingen sammenhæng mellem seksualitet og brug af analdildo, uanset ens køn.

Analdildo eller almindelig dildo – hvad er forskellen?

Ofte kan man sagtens bruge almindelige dildoer til analt brug, dog er der visse forskelle på nogle af modellerne, der gør at analdildoer er at foretrække. Ofte vil analdildoer have en anden størrelse, både i længde og diameter, set i forhold til almindelige dildoer. Samtidig kan der være forskel på selve designet, da det ikke er nødvendigt med synlige årer osv. hvis dildoen er penisformet, dette skyldes at følsomheden i endetarmen ikke er så høj som den f.eks. er i skeden. Sidst men ikke mindst vil analdildoer oftest have simpelt, om end intet, design hvilket gør dem lettere at bruge i praksis.

Analdildo til begyndere – hvad skal man købe?

Der findes mange forskellige analdildoer på markedet, nogle egner sig helt klart bedre til begyndere end andre. Som tidligere nævnt, anbefales det at man køber en mindre størrelse, der for det første ikke virker intimiderende på én og som samtidig ikke sprænger budgettet, hvis ikke man nyder følelsen af analsex. Dernæst kan man mange steder nu købe startsæt til begyndere med forskellige små størrelser og udformninger, således at man kan prøve sig frem og mærke efter, hvad der føles bedst. Er man typen, der ønsker at springe ud i det ukendte kan man købe en analdildo med vibrator, da følelsen af denne vil fjerne fokus fra, at noget er på vej ind gennem ringmusklen. Vibrationerne vil henlede tankerne på noget mere seksuelt fremfor den generthed mange føler de første gange, de forsøger sig med en analdildo.

Hvordan kommer man i gang med at bruge sin nye anal dildo?

Først bør man forsøge sig med en velsmurt lillefinger, da ringmusklen skal vænnes til at udvide sig, start med at indføre 0,5-1 cm ad gangen og lad ringmusklen vænne sig til den nye udvidelse inden man fortsætter. Hvis følelsen af en lillefinger er behagelig og vækker lysten hos én, gentager man succesen med en dildo. Det anbefales at man finder en behagelig stilling og hvor man kan slappe af, enten liggende på maven eller stående på alle fire med let svaj i ryggen. Vejrtrækningen er også vigtig, da man slapper bedre af med dybe indåndinger. Skal analdildoen bruges til sexleg mellem to mennesker kan man også overveje at købe en model som strap on dildo.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

brug rabbit vibrator test til at finde den bedste

Rabbit vibrator

Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien ”Sex and the City”. Hvis du vil opnå intens og samtidig stimulering indvendig

Læs nu »